Films, Series & TV

Temptation-Sonny werkt aan serie waarin hij mensen helpt na reality-deelname

  1. Newschevron right
  2. Temptation-Sonny werkt aan serie waarin hij mensen helpt na reality-deelname

Sonny was vorig jaar zonder twijfel de meest spraakmakende kandidaat van Temptation Island: Love or Leave. Zijn deelname aan het programma was niet bepaald rooskleurig: er kwam een einde aan de relatie met zijn ex Jaydi en hij ging mentaal door een moeilijke periode. Tegen Shownieuws vertelde Sonny daarom bezig te zijn met een eigen serie waarin hij andere reality-deelnemers wil helpen en begeleiden.

Quote

Je bent even een slaaf van zo'n productie.

Sonny

Geen hulp

Sonny vertelt bij Boxing Influencers dat er volgens hem bij realityproducties niet genoeg aandacht is voor de nasleep waar deelnemers mee te maken krijgen. "Zo'n productie maakt een programma, wij gaan eruit en zij zijn alweer druk bezig met het volgende seizoen."

Zelf had hij het zowel tijdens als na de opnames van Temptation Island erg zwaar. "Ik ben eraan onderdoor gegaan. Je spreekt niemand meer, je bent helemaal in een bubbel en hebt geen hulp. Ik ben daar emotioneel kapot aan gegaan."

'Slaaf van de productie'

Sonny vertelt daarom ook als eerste deelnemer ooit te zijn vertrokken omdat hij het programma en alle bijbehorende omstandigheden niet meer aankon. "Ik had een kronkel in m'n hoofd en kon mezelf niet meer zijn. Dat was pittig. Je bent dan even een slaaf van zo'n productie."

'Ervaring delen'

Omdat er volgens Sonny niet echt iemand is die je na een realityshow helpt en begeleidt, kiest hij ervoor om zelf die persoon te zijn. "Daar voel ik me goed bij, dat ik mijn ervaring kan delen met iemand anders. Om diegene te supporteren, zo van: blijf positief en laat de ellende van je afglijden."

Verder laat hij weten dat hij nog niet veel mag vertellen over de toekomstige serie, maar dat het idee bij Videoland ligt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie