Films, Series & TV

Pop Smoke te zien in trailer van film 'Boogie' over Aziatische basketballer

foto: Boogie
  1. Newschevron right
  2. Pop Smoke te zien in trailer van film 'Boogie' over Aziatische basketballer

Op het YouTube-account van Pop Smoke is zojuist de officiële trailer van de film Boogie gereleased. De rapper, die een jaar geleden werd doodgeschoten, maakt in de film zijn debuut als acteur. Hij speelt basketballer Monk, de grootste rivaal van hoofdrolspeler Alfred "Boogie" Chin.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Basketballer

Boogie draait om de Chinees-Amerikaanse Alfred Chin, beter bekend als Boogie, die droomt van een carrière in de NBA. Zijn ouders zien hem liever naar een van Amerika's prestigieuze universiteiten gaan. Boogie is er echter op gebrand om te bewijzen dat ook een Aziatische jongen het in de Verenigde Staten kan maken als basketballer.

De rol van Chin wordt gespeeld door Taylor Takahashi. De regie en productie van de film zijn in handen van acteur, chef en zakenman Eddie Huang, die je misschien kunt kennen van zijn kookprogramma's op VICE of zijn rol in Fresh Off The Boat. Pop Smoke verzorgde de muziek van de film.

Boogie draait vanaf maart in de Amerikaanse bioscopen. Het is nog onduidelijk of en wanneer de film in Nederland is te zien.

Ster advertentie
Ster advertentie