Films, Series & TV

'Friends: The Reunion' deze week te zien in Nederland

foto: ANP Kippa
  1. Newschevron right
  2. 'Friends: The Reunion' deze week te zien in Nederland

Goed nieuws voor iedereen die de langverwachte Friends-reünie héél graag wil zien! De special wordt op 28 mei namelijk uitgezonden op SBS6.

Eenmalige special

De reünie wordt een eenmalige special waarin de complete cast voor het eerst terugblikt op de succesvolle serie, die van 1994 tot 2004 te zien was. Jennifer Aniston (Rachel), Courtney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) en David Schwimmer (Ross) zijn allemaal van de partij en zullen zich onder meer verzamelen bij een iconische locatie, namelijk de fontein die in de leader van de show te zien is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Trailer

In de eerste trailer, die afgelopen week werd uitgebracht, is ook te zien dat de acteurs terugkeren naar de originele studio van de sitcom. Daarnaast gaan ze terug in de tijd door bepaalde scènes opnieuw te spelen en zullen andere bekende personages te zien zijn, zoals Richard (ex van Monica) en Janice (ex van Chandler).

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

28 mei

De special gaat op 27 mei in première op HBO Max en is op 28 mei dus exclusief te zien op SBS6 om 20.30 uur. Bovendien is een groot aantal beroemdheden uitgenodigd, waaronder Justin Bieber, David Beckham, Cara Delevingne en Lady Gaga. Wat hun rol in de reünie zal zijn, is nog niet duidelijk.

Ster advertentie
Ster advertentie