Films, Series & TV

Eerste trailer van langverwachte 'Friends'-reünie uitgebracht

foto: YouTube: ONE Media
  1. Newschevron right
  2. Eerste trailer van langverwachte 'Friends'-reünie uitgebracht

Leuk nieuws voor alle fans van Friends (en dat zijn er behoorlijk veel): de allereerste trailer van de langverwachte Friends-reünie is online!

27 mei

Streamingdienst HBO Max maakte een aantal weken geleden bekend dat de speciale Friends-reünie op 27 mei verschijnt. Wanneer we 'm in Nederland kunnen checken, is nog onbekend. De reünie zal een eenmalige special zijn, dus er komt helaas geen nieuw seizoen waarin de acteurs opnieuw hun legendarische personages vertolken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Voor het eerst

Alle afleveringtitels begonnen met 'The one...' en ook met deze reünie zal dat het geval zijn, namelijk: 'The one where they get back together'. De laatste aflevering verscheen in 2004 met als titel 'The Last One'. Vorig jaar vertelde actrice Courteney Cox (Monica) over de langverwachte reünie: "Het leuke is dat we voor het eerst zullen samenkomen om echt over de show te praten. Het wordt geweldig."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Terug in de tijd

In de eerste trailer is te zien dat de acteurs op een iconische locatie worden geïnterviewd, namelijk de fontein die in de leader van de show te zien is. Ook is te zien dat ze terugkeren naar de originele studio van de sitcom. Daarnaast gaan ze terug in de tijd door bepaalde scènes opnieuw te spelen en zullen andere bekende personages te zien zijn, zoals Richard (ex van Monica) en Janice (ex van Chandler). Uiteraard wordt de acteurs ook de vraag der vragen gesteld, ofwel: waren Ross en Rachel on a break?

Bovendien is een groot aantal beroemdheden uitgenodigd, waaronder Justin Bieber, David Beckhamx, Cara Delevingne en Lady Gaga. Wat hun rol in de reünie zal zijn, is nog niet duidelijk.

Ster advertentie
Ster advertentie