Films, Series & TV

Vervolg op 'Pokémon Detective Pikachu' krijgt nieuwe regisseur

foto: Warner Bros. Pictures
  1. Newschevron right
  2. Vervolg op 'Pokémon Detective Pikachu' krijgt nieuwe regisseur

Het ziet ernaar uit dat de ontwikkeling van Pokémon Detective Pikachu 2 eindelijk van de grond komt. Filmproductiebedrijf Legendary Entertainment is namelijk in gesprek met Jonathan Krisel, medebedenker van de film Portlandia, om Detective Pikachu 2 te regisseren, zo meldt Deadline.

Ryan Reynolds keert terug

Hoewel er nog geen deals zijn gesloten, zegt de entertainmentsite dat Ryan Reynolds terugkeert in Detective Pikachu 2. De acteur sprak in het origineel de stem in van Pikachu. Naast Reynolds en Krisel zal ook scenarioschrijver Chris Galletta, bekend van The Kings of Summer, het script schrijven van de film.

Vervolg op film en game

Pokémon Detective Pikachu kwam uit in 2019 en werd een groot succes. In hetzelfde jaar kondigde Legendary Entertainment aan dat er al een vervolg in de maak was. Ook maakte The Pokémon Company bekend dat er een vervolg in de maak is op de gelijknamige game uit 2016 voor de Nintendo Switch.

"Hoop opgegeven"

Detective Pikachu werd geregisseerd door Rob Letterman (Sharktale, Monsters vs. Aliens en Gulliver's Travels), maar de regisseur zou niet willen terugkeren voor het vervolg. In 2021 suggereerde acteur Justice Smith dat fans niet hoeven te hopen op Detective Pikachu 2. "Ik zou het geweldig vinden om deel te nemen aan 'Detective Pikachu 2'. Ik weet niet of het gaat gebeuren. Ik denk dat we onze hoop op moeten geven. Ik denk niet dat het gaat gebeuren, maar ik hoop het echt", liet hij weten aan Inverse.

Ster advertentie
Ster advertentie