Films, Series & TV

Netflix kondigt nieuwe Pokémon-serie aan: 'Pokémon Concierge'

foto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Netflix kondigt nieuwe Pokémon-serie aan: 'Pokémon Concierge'

Netflix werkt samen met The Pokémon Company aan een nieuwe animatieserie genaamd Pokémon Concierge. De serie volgt Haru, een conciërge in het Pokémon Resort, en haar interacties met Pokémon en hun eigenaren die als gasten in het verblijf op bezoek komen.

Haru en Psyduck

De nieuwe animatieserie is vandaag tijdens Pokémon Day 2023 aangekondigd. In de korte teaser zien fans een prachtig zandstrand met een Psyduck die langs de kust waggelt. "Dit is het Pokémon Resort. Pokémon zijn hier de gasten. Dit is het verhaal van de conciërge van het resort", wordt er in de trailer bekendgemaakt. De officiële poster voor de show onthult dat Haru een jong, roodharig meisje is, gekleed in een bloemenhemd in Hawaiiaanse stijl.

Pokémon Concierge

"Netflix kijkt ernaar uit om fans wereldwijd te verrassen met 'Pokémon Concierge', een geheel nieuwe visuele en verhalende ervaring met grensverleggende stop-motion animaties die zich afspelen in de Pokémon-wereld. De serie is gemaakt in nauwe samenwerking met The Pokémon Company", zegt Minyoung Kim, vicepresident van Netflix in Azië, tegenover Variety. "We zijn erg verheugd om deze nieuwe serie op Pokémon Day te onthullen en fans nog meer dingen te bieden om naar uit te kijken tijdens deze speciale feestdag ter ere van de populaire animatiefilm."

Fans die benieuwd zijn vanaf wanneer de nieuwe animatieserie te zien zal zijn, zullen nog even geduld moeten hebben. De makers hebben de exacte releasedatum namelijk nog niet bekendgemaakt, maar hebben enkel laten weten dat Pokémon Concierge 'binnenkort' op Netflix te zien zal zijn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie