Films, Series & TV

Misty en Brock vergezellen Ash in laatste twee afleveringen van 'Pokémon'

foto: Youtube: The Official Pokémon YouTube channel
  1. Newschevron right
  2. Misty en Brock vergezellen Ash in laatste twee afleveringen van 'Pokémon'

Helaas komt er dit jaar een einde aan de avonturen van Ash en Pikachu in de Pokémon-serie. Voordat de welbekende Pokémon-trainer afscheid neemt van het grote publiek heeft The Pokémon Company nog wel een leuke verrassing voor die hard-fans. Ash en Pikachu worden in de laatste twee afleveringen nog één keer vergezeld door Misty en Brock.

Laatste afleveringen

De laatste afleveringen met Ash in de hoofdrol worden vanaf vrijdag 13 januari uitgezonden in Japan. Volgens de Japanse gamingwebsite Famitsu lopen Ash en Pikachu in de op een na laatste aflevering - die op 20 februari wordt uitgezonden - Misty tegen het lijf, die een Clauncher probeert te vangen. Precies een week later wordt de laatste aflevering uitgezonden waarin Ash en Misty Brock proberen te redden, die door een Hatterene is ontvoerd.

Los van de terugkeer van Brock en Misty maakt ook de originele intro van de Pokémon-serie een comeback. De oude intro is speciaal voor de laatste afleveringen opnieuw opgenomen.

Eerste aflevering

De eerste aflevering van Pokémon kwam uit in 1997 in Japan. Hierin begon de jonge Ash Ketchum aan zijn avontuur om een Pokémon-meester te worden. In het eerste seizoen leerde hij Brock en Misty kennen, die hem vergezelden op zijn reis. De drie gingen uiteindelijk uit elkaar, maar kwamen elkaar nog geregeld tegen in de serie.

Het einde

The Pokémon Company maakte afgelopen maand bekend dat Ash en Pikachu na 25 jaar plaats moeten maken voor twee nieuwe hoofdrolspelers. Het iconische duo verscheen sinds 1997 in meer dan 1300 afleveringen. De nieuwe hoofdrolspelers zijn Liko en Roy die hun reis beginnen in de Paldea-regio.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie