Games & gadgets

Nintendo presenteert nieuwe gameplaybeelden van 'Pokémon Scarlet en Violet'

foto: YouTube: The Official Pokémon YouTube Channel
  1. Newschevron right
  2. Nintendo presenteert nieuwe gameplaybeelden van 'Pokémon Scarlet en Violet'

Pokémon-fans werden vandaag getrakteerd op een gloednieuwe Pokémon Presents. Gedurende deze livestream kregen fans nieuwe gameplaybeelden te zien van de aankomende games Pokémon Scarlet en Pokémon Violet, die op 18 november moeten verschijnen.

Paldea

Tijdens de presentatie werd de gloednieuwe Paldea-regio bekendgemaakt. In tegenstelling tot voorgaande Pokémon-games wordt Paldea een open spelwereld waarin spelers helemaal zelf kunnen bepalen in welke volgorde ze Pokémon Gyms afgaan. Ook nieuw in Pokémon Scarlet en Violet is dat je vanaf het begin de legendarische pokémon Miraidon of Koraidon tot je beschikking hebt, afhankelijk van welke versie je koopt van de game. Deze pokémon kun je niet alleen gebruiken tijdens gevechten, maar ook om de spelwereld vliegend, varend of rijdend te doorkruisen.

Treasure Hunt

Ook het verhaal van Pokémon Scarlet en Violet verschilt van dat van voorgaande games in de reeks. Zo kruip je in de huid van een student aan de Naranja Academy of de Uva Academy, afhankelijk van welke versie van de game je bezit. Daarnaast vormt de zogenoemde Treasure Hunt een belangrijk onderdeel van het verhaal, maar wat dat precies inhoudt is nog onduidelijk.

Terastal

Ook nieuw in Pokémon Scarlet en Violet zijn Terastal-pokémon. Dat houdt in dat het uiterlijk van bestaande pokémon verandert in een soort glimmende versie en hun statistieken een boost krijgen. De gehele presentatie is hieronder te bekijken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie