Films, Series & TV

De nieuwste films met filmkenner Robbert Blokland: Batman v Superman & Bubbles

  1. Newschevron right
  2. De nieuwste films met filmkenner Robbert Blokland: Batman v Superman & Bubbles

Elke donderdag bespreekt filmkenner Robbert Blokland de laatste filmnieuwtjes en vertelt hij naar welke films je meteen naar de bioscoop moet rennen. Deze week onder andere: Batman v Superman & Bubbles, de film over het aapje van Michael Jackson.

batman v superman

"Het voelt een beetje aan alsof ze het alleen maar doen voor het geld"

Het verlangen

Chantal Janzen gaat voor het eerst de hoofdrol in een film spelen. De presentatrice heeft zich de laatste tijd vooral gefocust op televisie, tot groot verdriet van Robbert. Hij kijkt daarom ook heel erg uit naar Het Verlangen, de film waarin zij de rol van een schoenenverkoper speelt die een heel slecht boek heeft geschreven.

"Ik denk dat Chantal dit wel kan want ze is een heel goede, komische actrice"

Door haar uitgever wordt de hoofdrolspeelster gebruikt om een heel goed boek, geschreven door een super heel lelijk persoon, te promoten en te doen alsof zij het boek geschreven heeft. De film wordt deze zomer opgenomen en moet de nieuwe Alles is Liefde worden. Volgend jaar komt hij uit.

bubbles

Ken je hem nog? De chimpansee van Michael Jackson? Bubbles werd wereldberoemd dankzij MJ en over deze aap wordt nu een animatiefilm gemaakt. In de film wordt het levensverhaal van de King of Pop door de ogen van Bubbles verteld.

"Michael Jackson was toch een rare man dus je kan heel veel met zo'n animatiefilm"

Ster advertentie
Ster advertentie