Films, Series & TV

Childish Gambino komt met komedie over de rap game in Atlanta

  1. Newschevron right
  2. Childish Gambino komt met komedie over de rap game in Atlanta

Na zijn trailer een aantal jaren geparkeerd te hebben op de sets van uitermate matige films als: Magic Mike XXL en The Lazarus Effect, is Donald Glover weer terug op de plek waar hij zijn grootste succes behaalde, de televisie. En nee, we hebben het hier dus niet over de Danny "I'm getting too old for this shit" Glover, maar de Glover die je misschien beter kent als Childish Gambino.

Was hij eerder als Troy te zien in de hitkomedie Community, nu heeft Glover zélf een schuddebuiker geschreven en die is vanaf 6 september te zien bij FX. Atlanta gaat over Earn Marks, gespeeld door Glover, die als manager probeert een platencontract in de wacht te slepen voor zijn rappende neef Alfred. Na de aankondiging van Star met Queen Latifah in de hoofdrol, dus weer een nieuwe serie over de urban muziekindustrie en dat juichen wij natuurlijk alleen maar toe.

De liefhebbers van hiphop classics zullen in deze eerste teaser dezelfde techniek herkennen als in de Drop video van The Pharcyde. Alles achterstevoren filmen en daarna weer vooruit afspelen. Leuk weetje voor op verjaardagen.

Ster advertentie
Ster advertentie