Films, Series & TV

Power en Suits weer van start, maar dat is nog niet alles...

  1. Newschevron right
  2. Power en Suits weer van start, maar dat is nog niet alles...

Soms heb je van die maanden, dat echt de ene na de andere lekkere serie achter elkaar uitkomt. Juli is zo'n maand. We kunnen weer los op een aantal oude bekenden zoals Power, Suits en Mr. Robot, maar er staat ook veel nieuws op het programma. Er is dus genoeg te doen deze vakantie!

- Bij series die hun volgende seizoen in gaan, kun je hier en daar over een spoiler struikelen. -

1 juli

Visueel was het eerste seizoen van Marco Polo een spektakel, maar inhoudelijk liet deze megadure produktie van Netflix nog wel wat te wensen over. "Van een mooi bord kun je niet eten", zei mijn oma altijd, dus benieuwd of er voor seizoen 2 wat meer aandacht is besteed aan de inhoud. If so, dan kan Marco Polo de aangename verrassing van de zomer worden.

6 juli

Ook in het derde seizoen van Tyrant gaat de broedertwist in Abbudin vrolijk verder. Barry Al-Fayeed heeft het inmiddels op de troon voorzien en daar zal zijn power hungry broer Jamal niet super enthousiast van worden. Dat wordt knokken!

10 juli

Laat rauw, grimmig en duister maar aan de jongens van HBO over. Met The Night Of komen zij weer met een thriller, die je de randen van je nagels gaat kosten. Niks zo vervelend als een one night stand, die uitloopt op een moordpartij. Helemaal als jij die moord dan ook nog eens in je schoenen geschoven krijgt. Arme Nasir.

13 juli

Mr Robot was misschien wel de meest bizarre serie van het afgelopen jaar. Het was een ware you love it or you hate it. Voor de lovers goed nieuws, want vanaf 13 juli kun je kijken naar seizoen 2. Benieuwd in welke computers Mr. Robot en zijn F-Society nu weer gaan lopen wroeten.

Niet alleen Mr Robot doet van zich spreken, ook de marmeren kaaklijn van Harvey en de boyish looks 'n charms van Mike zijn weer van de partij. Hopen dat die charmes niet al te goed in de smaak vallen bij de gewichtheffers in de bajes, want dan gaat Mike in het zesde seizoen van Suits nog een zware tijd tegemoet.

15 juli

Voor de liefhebbers van 80's supernatural adventure movies gaat 15 juli een mooie dag worden. Netflix wijdt met Stranger Things namelijk een hele serie aan het genre. Ging jij dus helemaal lekker op E.T., Gremlins of The Goonies, dan is dit er zeker één voor jou.

17 juli

Ghost is back en beter heeft ie ogen in z'n rug, want in seizoen 3 van Power zal hij die nodig hebben! Je kunt wel denken dat je uit the game stapt, maar daar denkt the game vaak net even iets anders over. Gaat ie het redden of eindigt hij onder een laken? Place yourrrrrr bets.

Vorig jaar was daar opeens Ballers met The Rock. Een serie waarin hij voor de verandering eens níét met blote handen de deur van een Nissan Primera rukt om deze als schild te gebruiken tegen een wild schietend doodseskader. The Rock had tekst en dat ging hem niet eens zo heel erg slecht af. Kijken of deze afgetrainde sportmakelaar het er in seizoen 2 net zo goed vanaf brengt.

18 juli

History Channel, die je misschien wel kent van Vikings en Roots, verbouwt steeds één historische gebeurtenis om tot serie. Deze keer wordt dat het waargebeurde verhaal van Navy Seal Team Six, die naar Afghanistan worden gestuurd om een hooggeplaatste Taliban leider een kopje kleiner te maken. Lijkt een duidelijk verhaal, maar het loopt allemaal net even wat anders dan gepland.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

19 juli

Shooter. In 2007 was het een film met de sixpack van Mark Wahlberg in de hoofdrol en in 2016 doet USA Network dat allemaal nog eens dunnetjes over. Ook met Mark. Al staat hij deze keer als executive producer niet vóór, maar achter de camera.

24 juli

Sr. Avila is in het Spaans en dat versta ik dus niet. Je hoeft het alleen niet te verstaan om te kunnen zien dat dit een meesterlijke trailer is van een meesterlijke serie. Het gaat over Señor Avila, die overdag een beetje aanrommelt als verzekeringsagent om 's avonds voor het grote geld mensen om te leggen als hitman. Een soort Mexicaanse Dexter dus, maar dan anders.

LeBron is er dan misschien wel met de ring vandoor, maar voor liefhebbers van de NBA is er deze zomer toch nog een beetje basketbal met het derde seizoen van Survivor's Remorse. Beetje grinniken om Cam's foul mouth momma. Is leuk!

Zo komen jullie de zomer wel door toch?

Ster advertentie
Ster advertentie