Films, Series & TV

Nieuwe Netflixfilm over tiener die moet vluchten voor Mexicaans drugskartel

foto: YouTube: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Nieuwe Netflixfilm over tiener die moet vluchten voor Mexicaans drugskartel

Mexicaanse drugskartels: als we er iets over weten, is dat je beter niet met ze moet fucken. In de nieuwe film I'm No Longer Here die vanaf 27 mei te zien is op Netflix, komt de 17-jarige hoofdrolspeler Ulises (gespeeld door Juan Daniel Garcia Treviño) daar snel achter.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vluchten voor zijn leven

Ulises is de leider van een muzikale groep genaamd Los Terkos. De leden van deze groep luisteren de hele dag door naar cumbia-muziek en proberen op feestjes te shinen met hun nogal aparte kapsels en outfits. Ulises probeert zijn vrienden en leden van Los Terkos te behoeden voor een evoluerende drugsoorlog, maar zoals in de trailer te zien is worden een aantal van Ulises' vrienden doodgeschoten door leden van een Mexicaans drugskartel. Dit na een misverstand tussen Ulises en het kartel.

Terug naar Mexico?

Ulises wordt zelf niet geraakt, maar moet nu zo snel mogelijk vluchten naar de Verenigde Staten om in leven te blijven. Eenmaal in de VS probeert Ulises een leven op te bouwen. Dat gaat hem niet gemakkelijk af. Vooral wanneer hij hoort dat zijn groep Los Terkos bedreigd wordt, wil hij terugkeren naar Mexico, ondanks alle bijkomende gevaren.

Ster advertentie
Ster advertentie