Films, Series & TV

Bill Cosby werkt aan nieuwe tv-serie

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Bill Cosby werkt aan nieuwe tv-serie

Bill Cosby (83) werkt aan nieuwe ideeën voor een tv-serie. De Amerikaanse komiek werd deze zomer vrijgelaten na twee jaar in de gevangenis te hebben gezeten voor seksueel misbruik.

Nieuwe projecten

Cosby werd vrijgelaten vanwege een 'oneerlijk proces'. Sinds zijn vrijlating werkt de 83-jarige entertainer naar verluidt aan een aantal projecten in zijn huis in Massachusetts, waaronder een 'aantal ideeën voor een tv-show'. Dat vertelde Andrew Wyatt, een woordvoerder van de acteur, aan FOX News.

"Er gebeuren dingen", zegt Wyatt. "Hij werkt aan een aantal projecten op dit moment, een aantal ideeën voor een tv-show waarvoor hij aan de telefoon hangt met producenten." Verdere details zijn nog onbekend, maar volgens Wyatt belde Cosby vanuit de gevangenis al met producenten over nieuwe projecten. Daarnaast werkt Cosby ook aan een boek.

Lopende zaak

Ondanks zijn plannen om terug te keren op televisie, loopt er in Los Angeles nog altijd een rechtszaak tegen Cosby. De zaak werd in 2014 aangespannen door Judy Huth, in verband met beschuldigingen van aanranding. Huth wordt vertegenwoordigd door Gloria Allred, die 33 vrouwen vertegenwoordigt die Cosby hebben beschuldigd van wangedrag. De volgende hoorzitting binnen de zaak is op 30 september. Onlangs is zijn geplande komedie tournee in ieder geval gecanceld vanwege de nog lopende zaak.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie