Films, Series & TV

Bilal Wahib vanavond te gast in talkshow 'Beau'

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Bilal Wahib vanavond te gast in talkshow 'Beau'

Bilal Wahib is vanavond te gast in de talkshow 'Beau', naar aanleiding van alle ophef die is ontstaan nadat hij een minderjarige jongen aanzette om zijn geslachtsdeel te laten zien. Dat meldt Beau van Erven Dorens zelf op Radio 538.

"Schofterig gedrag"

"Hij zou komen", zegt Beau. "Er kan op zo'n dag natuurlijk van alles veranderen, maar dat is wel de bedoeling en dat lijkt me ook ontzettend goed om te doen. Voor ons om te weten wat hier nou achter zit. En voor hem om zijn verhaal te doen." Volgens de talkshow-host wil iedereen het verhaal van Bilal horen. "Hij is, als je het mij vraagt, een van de grootste talenten van dit moment."

Beau geeft aan al met ervaringsdeskundigen te hebben gesproken over de gevolgen van Bilals gedrag. "Ik had niet zozeer tranen in mijn ogen, maar het was meer dat ik ontplofte. Die jongen is twaalf. Die dacht zich als fan in een livestream te storten en die kijkt naar zijn helden. En die helden zitten hem gewoon minutenlang door te zagen en te pesten." Verder noemt Beau de actie stijlloos en spreekt hij van "schofterig gedrag".

Nog altijd verdachte

Bilal werd gisteren aangehouden, maar was in de avond weer op vrije voeten, zonder dat er aangifte tegen hem was gedaan. Hij blijft echter wel verdachte en de zaak wordt nog onderzocht door de politie. Een verdachte kan ook zonder aangifte worden vervolgd door het Openbaar Ministerie.

De advocaat van Bilal liet gisteren al aan De Telegraaf weten dat de acteur toegeeft dat hij een "enorme fout heeft gemaakt" en "vreselijk veel spijt" heeft. "Het was een onbezonnen daad en een totaal misplaatste grap, zegt hij. Hij is enorm aangeslagen, ook omdat hij alles nu ziet instorten", aldus Hoogervorst.

Vanavond zal Bilal bij Beau dus zijn hele verhaal kunnen doen. De uitzending begint rond 22.10 op RTL4.

Ster advertentie
Ster advertentie