Films, Series & TV

Seks, drugs en een moord: 'White Lines' van 'La Casa'-makers staat nu op Netflix

foto: YouTube: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Seks, drugs en een moord: 'White Lines' van 'La Casa'-makers staat nu op Netflix

Als de creatievelingen achter Netflix-successen La Casa de Papel en The Crown samenkomen voor een nieuw project, dan móet dat haast wel goed zijn. De verwachtingen zijn dan ook hoog bij de nieuwe serie White Lines, die vanaf vandaag te bekijken is. Aan de nieuwe trailer te zien, wordt het een wilde bedoeling: veel feesten en seks, een gele opblaasbanaan vol cocaïne en een mysterieuze moord.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"White Lines laat zien dat er soms een dunne lijn is tussen de droom en een nachtmerrie."

Onderzoek op Ibiza

De tiendelige serie gaat over de mysterieuze moord op een Engelse dj op Ibiza. Zijn lichaam wordt twintig jaar later gevonden en zijn zus Zoe, gespeeld door Laura Haddock (Guardians of the Galaxy), besluit dan op onderzoek uit te gaan. Ze doet er alles aan om erachter te komen wat er met haar broer is gebeurd, maar daardoor belandt ze in bizarre situaties vol leugens, corruptie en drugs. Ook wordt ze steeds meer geconfronteerd met haar eigen donkere kant.

Spaans en Engels

White Lines speelt zich zowel af in de jaren '90 als in het nu en brengt twee landen en dus twee talen samen: Brits en Spaans. Een knappe prestatie, vindt producent Andy Harries die de serie samen met Álex Pina maakte: "Het laat zien dat je shows kan maken voor het Spaans- én Engelssprekende publiek zonder compromissen", zo zei hij tegen Deadline.

Ster advertentie
Ster advertentie