STER Advertentie
STER Advertentie

Cute: piepjonge 'analisten' over hun idool Ziyech bij DWDD

Vrijdag 29 november 2019 - 14:44 uur

|

Door:

Elize

Hakim Ziyech speelde woensdag een van de hoofdrollen in de Champions League-wedstrijd van Ajax tegen Lille. Hij was niet alleen verantwoordelijk voor een goal en een assist, hij bezorgde iedereen ook kippenvel toen hij een piepjonge fan die het veld op kwam rennen een dikke knuffel gaf.

Bij De Wereld Draait Door bespraken ze gisteren de wedstrijd met een bijzonder gezelschap: voormalig keeper Khalid Sinouh en vijf piepjonge 'analisten'.

Lees ook: Ziyech sluit jonge fan in de armen: "Ik voel me vereerd"

Idool

"Dat zou ik ook graag willen", aldus de jonge Sami over het knuffelmoment van Ziyech. Hij vond het leuk om te zien hoe de topvoetballer reageerde op de situatie: "Sommige mensen denken misschien: ga maar weg, ik ben even bezig."

Niet alleen voor Sami is Ziyech een idool, ook de andere jonge voetballers aan tafel kijken enorm naar de Ajax-speler op. Hoe het komt dat Ziyech zoveel fans heeft, legt voormalig Marokko-international Khalid Sinouh uit: "Hij is bezig om een Marokkaans voetbalicoon te worden. Dat miste wij Marokkaanse-Nederlanders nog."

Volgende stap

Na alle geweldige prestaties die Ziyech levert, is de kans groot dat hij niet lang meer bij Ajax zal spelen. De jonge analisten aan tafel hebben allemaal wel een idee voor welke club hij hierna zou moeten kiezen. Souleyman kiest Real Madrid, Ibrahim vindt Juventus wel geschikt en Sami denkt er wat zakelijker over: "Ik zou een club in Engeland doen, want in Engeland krijg je meer betaald en daar zijn de clubs ook een hoger niveau." Marouane kan niet kiezen: "Van mij mag hij hier gewoon blijven."

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Jada Pinkett Smith geeft toe: 'Ik had affaire met August Alsina'

  • Album 'Allemaal een Droom' van Boef gaat viraal

  • 'Grote zorgen bij familie over bipolaire Kanye West'

  • Bedrijf zoekt mensen die tegen betaling willen slapen

  • Politie stopt met zoeken naar Glee-actrice Naya Rivera

  • Bill Gates stelt harde eisen aan verspreiding toekomstig coronavaccin