Films, Series & TV

Idris Elba bevestigt: opnames Luther-film in 2021

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Idris Elba bevestigt: opnames Luther-film in 2021

Luther-fans opgelet! De Luther-film komt steeds dichterbij. Idris Elba heeft bevestigd dat de opnames van Luther, de populaire BBC-serie waar hij de hoofdrol in speelt, dit jaar van start zullen gaan. "Ik hoop dat de fans daar enthousiast over zijn", zei hij in gesprek met All-News Capital Weekender.

Luther: The Movie

Vorig jaar in augustus bevestigde Elba al dat er een film zou gaan komen. Over een datum werd toen nog niks gezegd. Nu heeft de Britse acteur, terwijl hij over zijn plannen voor 2021 vertelde, bevestigd dat de opnames in ieder geval dit jaar zullen plaatsvinden. "Ik zal zeker meer muziek gaan maken. Voor mensen die van mijn films houden: luister, ik ga Luther: The Movie maken", zegt Elba. "Ik ben super enthousiast en ik hoop dat de fans ook enthousiast zijn. Het werd al lang tijd voor een film voor de mensen die van de serie houden."

Geen zesde seizoen

Op dit moment zijn er vijf seizoenen van de hitserie gemaakt. Neil Cross, schrijver van de serie, bevestigde eerder al dat er geen zesde seizoen zou komen, maar dat ze met iets anders bezig waren. Nu lijkt de Luther-film dus echt realiteit te gaan worden.

Ster advertentie
Ster advertentie