Films, Series & TV

Netflix knipt gejoel na optreden Kim Kardashian uit 'The Roast of Tom Brady'

foto: Netflix: The Greatest Roast of All Time: Tom Brady
  1. Newschevron right
  2. Netflix knipt gejoel na optreden Kim Kardashian uit 'The Roast of Tom Brady'

Kim Kardashian ging afgelopen zondag hard onderuit tijdens de live special van The Roast of Tom Brady op Netflix. De grappen van de 42-jarige socialite landden totaal niet bij het publiek met als gevolg dat ze werd uitgefloten op het podium. Blijkbaar vond ook Netflix het optreden van Kim zo pijnlijk dat ze nu hebben besloten om al het gejoel uit de roast te knippen.

Kevin Hart grijpt in

Tijdens The Roast of Tom Brady leek het er aanvankelijk op dat Kim Kardashian het publiek aan het lachen kreeg. Echter, de sfeer sloeg al snel over in de zaal, waarna aanwezigen de realityster begonnen uit te joelen. Zo werd ze zelfs zo hard overstemd door het harde gejoel dat ze op een gegeven moment stopte met haar verhaal en verbijsterd om zich heen keek. Kevin Hart, die de roast hostte, greep vervolgens in om het publiek duidelijk te maken dat hij het gedrag van het publiek respectloos vond.

De hulp van Kevin Hart leek te helpen, waarna Kim verder kon met haar verhaal. Al was het duidelijk zichtbaar dat de doorgaans stoïcijnse reality-ster zich niet geliefd voelde. Zo vervolgde Kim haar grappen met een veelzeggende neplach en leek ze te snakken naar het einde van haar optreden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geknipt

Hoewel beelden van het pijnlijke moment nog altijd online te vinden zijn, zullen kijkers van de volledige aflevering op Netflix dit niet meer te zien krijgen. In de aangepaste versie van The Roast of Tom Brady is namelijk te zien dat Kim het podium opkomt en dat er direct een nieuwe 'scene' volgt waarin ze een grap maakt over Hart. Het is onduidelijk of de realityster ervoor verantwoordelijk is dat Netflix het boegeroep

Ster advertentie
Ster advertentie