Films, Series & TV

Michael B. Jordan schittert in Denzel Washingtons 'A Journal for Jordan'

foto: YouTube: ONE Media
  1. Newschevron right
  2. Michael B. Jordan schittert in Denzel Washingtons 'A Journal for Jordan'

Tot grote blijdschap van veel fans heeft Michael B. Jordan weer een hoofdrol in een bioscoopfilm te pakken. Aan het eind van het jaar zal hij op het witte doek te zien zijn als soldaat en vader in de romantische dramafilm A Journal for Jordan. De eerste trailer is nu te bekijken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Geregisseerd door idool'

De regisseur van A Journal for Jordan is geen onbekende. Het is namelijk Denzel Washington die de film heeft gemaakt. "Het gebeurt niet vaak dat je de kans krijgt om geregisseerd te worden door een van je idolen", schrijft Michael B. Jordan op Instagram

Brieven aan zijn zoontje

Oscar-winnaar Virgil Williams schreef het scenario van A Journal for Jordan, dat is gebaseerd op het waargebeurde gelijknamige boek van Dana Canedy. Het verhaal gaat over soldaat Charles Monroe King die wordt uitgezonden naar Irak terwijl zijn vrouw in verwachting is. Terwijl hij daar is, schrijft hij brieven aan zijn ongeboren zoontje Jordan.

Waargebeurd

De echte Charles King overleed in 2006 in Irak toen zijn zoontje slechts zeven maanden oud was. Zijn vrouw Dana, gespeeld door Chanté Adams, bewaarde alle mooie brieven die hij schreef in een boek, zodat hun zoontje die later kan lezen. "We eren mijn lieve strijder en onze liefde - en iedereen die ons land heeft gediend - met deze film gebaseerd op mijn boek", schrijft ze op Twitter.

A Journal for Jordan wordt rond kerst in de bioscoop verwacht.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie