Films, Series & TV

Eerste beelden Narcos seizoen 2

  1. Newschevron right
  2. Eerste beelden Narcos seizoen 2

We moeten nog even wachten tot 2 september, maar langzaam komen de eerste beelden van het tweede seizoen Narcos naar buiten en daar worden we alleen maar ongeduldiger van. Toch?

Say cheese

Kwam Netflix een aantal weken geleden al met bewegend beeld waarin de datum van seizoen twee werd bekendgemaakt (zie boven), nu zijn er ook de eerste production stills. Het is nog lastig inschatten wat deze precies betekenen, maar we hebben een eerste poging gedaan.

Hier realiseert Pablo zich dat het niet zo slim was om het met de vrouw van de pool boy te doen, omdat nu het hele zwembad naar de klote gaat.

Hier wordt Pablo, onder het kijken van Independiente Medellín tegen Atlético Nacional, door zijn huisgenoten tot de orde geroepen, omdat hij zonder het te vragen de laatste gele Mogu Mogu heeft weggetikt.

Hier doet Pablo tijdens de verjaardag van een vriend mee aan een dropping en verdwaalt ie hopeloos in wat later gewoon het bos naast zijn huis blijkt te zijn.

Hier staat agent Peña klaar voor een avondje stappen met de boys, maar komt iemand vertellen dat het toch niet gaat lukken met die gastenlijst.

Hier zien we heel duidelijk waarom je vroeger bij een mobiele telefoonabonnement niet een Playstation 3, maar een tienrittenkaart naar de chiropractor kreeg.

Wat deze foto's ook betekenen, als het vervolg van Narcos net zo goed is als seizoen één, dan wordt het weer smullen geblazen. Keek je het eerste bedrijf om onverklaarbare redenen nog niet, dan hierbij 136 seconden overtuigingsmateriaal...

Ster advertentie
Ster advertentie