Films, Series & TV

Serie update: Komt USA Network met de nieuwe Narcos?

  1. Newschevron right
  2. Serie update: Komt USA Network met de nieuwe Narcos?

Vanochtend ging het bij Fernando voornamelijk over gangsters. Over gangsters van vroegâh en over een gangsterin die deze zomer nog gaat komen. Pablo Escobar, Arthur Shelby en Teresa Mendoza, ze nemen het allemaal niet zo nauw met de regels. Mooi, want dat levert vette televisie op en daar kunnen wij dan weer vingerlikkend naar kijken.

de Nieuwe narcos?

Ging jij belachelijk goed op Narcos en keek je zelfs alle 73 afleveringen van Escobar: El Patron Del Mal? Ja? Nou, dan ga je de nieuwe van USA Network (die van Mr Robot en Suits) waarschijnlijk ook wel lusten. Queen Of The South gaat over Teresa Mendoza, die vlucht uit Mexico als haar vriend, een drug-runner, wordt vermoord. Ze gaat in Spanje wonen en wil daar de grootste Escobarin van 't land worden om zo de moord op haar geliefde te wreken. Als dat niet spannend wordt, dan weet ik het ook niet meer.

Queen Of The South valt vanaf 21 juni bij USA Networks te bekoekeloeren. Ben je benieuwd wat er de komende maanden nog meer aan vette series uitkomt, dan heb ik hier wat mooie exemplaren voor je op een rijtje gezet.

Peaky Blinders

Teresa Mendoza en Pablo Escobar zijn niet de enige gangsters, die je beter niet tegen je in het harnas kunt jagen. In het Birmingham van de early twenties hebben Arthur Shelby en zijn Peaky Blinders het al twee seizoenen voor het zeggen. Je kunt deze serie het best zien als BBC's antwoord op Boardwalk Empire. Gokken, smokkel, afpersing en heel veel vuisten in gezichten. Peaky Blinders geeft je gansters, zoals gangsters bedoeld zijn. Deze week slingerde de BBC de trailer voor seizoen drie online en dit nieuwe zesluik kun je vanaf 5 mei bij hun kijken. Zou ik doen.

Schuif lekker aan voor een nieuw seizoen Chef's Table

Chef's Table. In woorden die soms net zo lekker smaken als de gerechten die ze serveren, vertellen chefs over hun filosofie, over dat succes vaak van toevalligheden aan elkaar hangt en over op je bek gaan en weer opstaan. Eigenlijk staat eten niet eens centraal, maar het najagen van dromen zonder je principes te verliezen. Het zijn bevlogen mensen die je onbedoeld een schuldgevoel aanpraten dat jij al de hele dag als een zak aardappelen op je Klippan hangt, terwijl je in die tijd ook de eerste palen van je eigen imperium de grond in had kunnen slaan. Dit is de nieuwe trailer voor het tweede seizoen, dat 27 mei bij Netflix te zien zal zijn.

Hou jij best van lekker eten, maar ben je een enorme prutser in de keuken? Misschien dat je dan iets hebt aan de tips 'n tricks van Nadia op FunX Food. Gewoon even checken. Krijg je honger van.

Gebeurt er komende week nog wat?

Jazeker! De komende week komen vooral veel oude bekenden weer terug met een nieuw seizoen. Misschien zit één van jouw lievelings er ook wel tussen.

1 mei Keeping Up With The Kardashians (E!) Seizoen 12
Penny Dreadful (Showtime) Seizoen 3

3 mei Person Of Interest (CBS) Seizoen 5

4 mei Maron (IFC) Seizoen 4

5 mei Marseille (Netflix) Seizoen 1
Peaky Blinders (BBC) Seizoen 3

6 mei Grace And Frankie (Netflix) Seizoen 2
Zwarte Tulp (Videoland) Seizoen 2

Ster advertentie
Ster advertentie