Films, Series & TV

Jennifer Lopez laat kwetsbare kant zien in trailer van nieuwe documentaire

foto: Shutterstock/AGIFfoto: Shutterstock/AGIF
  1. Newschevron right
  2. Jennifer Lopez laat kwetsbare kant zien in trailer van nieuwe documentaire

Ondanks dat Jennifer Lopez hartstikke succesvol is en tientallen awards voor haar zang- en acteerprestaties binnensleepte, zijn er ook momenten waarop ze onzeker is. Daar praat de zangeres en actrice openhartig over in de nieuwe trailer van haar documentaire Halftime.

Publieke opinie

In de trailer vertelt Jennifer over wat beroemd zijn en de publieke opinie vroeger met haar deed. Zo werd er regelmatig geschreven dat ze een diva was en niet goed kon acteren. "Ik geloofde veel van wat ze zeiden", zegt Jennifer geëmotioneerd.

Jennifer geeft in de trailer dan ook aan dat ze in haar carrière vaak niet serieus is genomen. Zo ontving ze ondanks de vele positieve reacties bijvoorbeeld nooit een Oscar-nominatie voor haar rol als Ramona Vega in de film Hustlers. "Ik heb altijd moeite gehad om gehoord, gezien en serieus genomen te worden in Hollywood", zegt Jennifer in de trailer. Daar voegt Jennifer aan toe: "Het was moeilijk. Ik had een heel laag zelfbeeld en moest erachter komen wie ik ben en daarin geloven."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wanneer op Netflix?

In Halftime staan de voorbereidingen op de pauzeshow van de Super Bowl in 2020 centraal. Verder wordt Jennifers optreden tijdens de inauguratie van president Joe Biden gevolgd en blikt ze terug op haar muziek- en filmcarrière. De documentaire verschijnt 14 juni op Netflix en is op 8 juni te zien tijdens het Tribeca Festival, een filmfestival in New York.

Ster advertentie
Ster advertentie