Films, Series & TV

Horrorfilm Winnie the Pooh krijgt vervolg: "More blood, more honey"

foto: IMDb | Winnie the Pooh: Blood and Honey
  1. Newschevron right
  2. Horrorfilm Winnie the Pooh krijgt vervolg: "More blood, more honey"

Winnie the Pooh is vooral bekend als het schattige beertje dat dol is op honing, maar sinds kort is de kinderheld ook de inspiratie voor horrorfilms. Afgelopen jaar werd de eerste horrorfilm over Pooh aangekondigd, genaamd Blood and Honey. En hoewel de eerste film nog uit moet komen, hebben de makers vandaag het tweede deel van de film al bevestigd. "More blood. More Honey", schrijven ze bij de aankondiging.

Honing, moord en bloed

In het eerste deel van de angstaanjagende horror film, geregisseerd door Rhys Frake-Waterfield, laat Christopher zijn vriendjes Pooh en Knorretje achter. Wanneer de inmiddels jonge man jaren later weer opzoek gaat naar Pooh, loopt dat anders dan hij had verwacht. Pooh houdt namelijk niet alleen meer van honing, maar ook van moord en bloed. De gruwelijke details moeten we je nog even verschuldigd blijven; de film komt namelijk pas op 15 februari uit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Revenge

Ondanks dat de eerste film nog niet is, zijn de makers al zo overtuigd van het succes dat ze het tweede deel van de film al hebben aangekondigd. De makers bevestigden het nieuws op hun sociale media door middel van een poster met daarop de tekst: "Winnie The Pooh 2: 'Friends Will Gather… To Take Revenge.'" De post zelf wordt begeleid door de tekst: "More blood. More honey". Dat belooft duidelijk niet veel goeds voor de volgende slachtoffers van Pooh en zijn handlangers.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Publiek domein

Winnie the Pooh werd ooit bedacht door de Britse schrijver A.A. Milne, die in 1926 het allereerste boek over de knuffelbeer uitbracht. In 1961 besloot Disney uiteindelijk om de rechten van Winnie the Pooh te kopen. Sinds 1 januari 2022 is Winnie the Pooh echter onder het publiek domein komen te vallen, wat inhoudt dat iedereen de originele versies van Winnie the Pooh mag gebruiken en bewerken naar eigen wens voor creatief werk, zoals films en musicals.

Ster advertentie
Ster advertentie