Films, Series & TV

Netflix geeft update over vijfde seizoen 'La Casa de Papel'

foto: Facebook: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Netflix geeft update over vijfde seizoen 'La Casa de Papel'

Fans wachten al heel lang op het vijfde, en helaas ook laatste, seizoen van La Casa de Papel. Wanneer die gaat verschijnen, is nog niet bekend, maar Netflix geeft wel een kleine update. Seizoen 5 is namelijk "hartstikke in de maak" volgens de streamingdienst.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Laatste seizoen

Schrijver Álex Pina liet eerder al weten dat het vijfde seizoen het laatste gaat worden. Ook zei hij dat er in het laatste deel veel gaat gebeuren en dat de serie met een klapper eindigt: "We hebben bijna een jaar nagedacht over hoe we afscheid moeten nemen van de groep. De oorlog wordt woester en is bijna op zijn hoogtepunt. Dit wordt het meest opwindende en epische seizoen dat we gemaakt hebben."

Koreaanse versie

Mocht je na het vijfde seizoen in een zwart gat belanden, dan is er nog een klein lichtpuntje. Er komt namelijk ook een Koreaanse versie van La Casa de Papel. Er is nog weinig bekend over deze nieuwe serie, maar het zal zich in ieder geval in Korea afspelen. De Koreaanse serie wordt geregisseerd door Kim Hong-sun, die eerder tv-drama's als The Guest, Voice en Black regisseerde. Ook zal Pina actief zijn als uitvoerend producent.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie