Films, Series & TV

Michael B. Jordan speelt mogelijk Tony Montana in Scarface-reboot

foto: Andrea Raffin (Shutterstock) / ANP Kippa
  1. Newschevron right
  2. Michael B. Jordan speelt mogelijk Tony Montana in Scarface-reboot

Deze week werd bekendgemaakt dat er een Scarface-reboot gaat komen. De film is herschreven door de gebroeders Coen (o.a. The Big Lebowski) en iedereen vraagt zich natuurlijk af wie de rol van Tony Montana op zich gaat nemen. Volgens verschillende geruchten zal dat Michael B. Jordan worden.

Hints van verschillende media

De acteur heeft zelf nog niets bevestigd, maar veel verschillende media wijzen hem aan als de nieuwe Tony Montana. Aangezien het om een reboot gaat (en niet om een remake) kunnen de namen en personages verschillen. Vooralsnog is alleen bekend dat de film geregisseerd gaat worden door regisseur Luca Guadagnino en dat het zich af zal spelen in Los Angeles. De releasedatum is nog onbekend.

Eerdere versies

De meest bekende Scarface-film dateert uiteraard uit 1983 waarin Al Pacino de Cubaanse en machtige drugsbaron Tony Montana speelt. Bijna iedereen kent daarvan wel de legendarische quote: "Say hello to my little friend!" De film uit 1983 was ook een reboot van de originele versie uit 1932, toen de Oostenrijks-Amerikaanse acteur Paul Muni de rol van de Italiaanse maffiabaas Tony Camonte vertolkte. Daar waar de film uit 1932 zich afspeelde in Chicago, speelde de reboot uit 1983 zich af in Miami.

Ster advertentie
Ster advertentie