Films, Series & TV

Netflix krijgt nieuwe serie over kannibaal en serial killer Jeffrey Dahmer

  1. Newschevron right
  2. Netflix krijgt nieuwe serie over kannibaal en serial killer Jeffrey Dahmer

Goed nieuws voor fans van spannende, waargebeurde documentaires. Monster: The Jeffrey Dahmer Story is een nieuwe gelimiteerde serie over de Amerikaanse seriemoordenaar Jeffrey Dahmer.

De bedenker en maker van de nieuwe serie is Ryan Murphy. Je kunt hem kennen van de horrorseries American Horror Story en Ratched. Voor Netflix gaat hij aan de slag met een serie over de serial killer Jeffrey Dahmer.

The Milwaukee cannibal

Dahmer, ook wel bekend als de ‘the Milwaukee cannibal’, is een een beruchte seriemoordenaar die in totaal zeventien mannen heeft vermoord en verkracht. Sommige slachtoffers heeft hij zelfs opgegeten.

Willoze seksslaven

Dahmer ging op een gruwelijke manier te werk: hij injecteerde zijn slachtoffers met zoutzuur of kokend water in de hersenen, zodat hij willoze seksslaven van hen kon maken. Vervolgens verzamelde hij verschillende lichaamsdelen en skeletten van zijn slachtoffers. In november 1994 werd de serial killer doodgeslagen door een medegevangene.

White privilege

De serie wordt verteld vanuit het perspectief van de slachtoffers. De serie zal ook uitleggen hoe het kan dat deze man van eind jaren zeventig tot begin jaren negentig ongestoord zijn gang kon gaan en wat white privilege hiermee te maken had. Het is nog niet bekend wanneer Monster: The Jeffrey Dahmer Story op Netflix verschijnt.

Ster advertentie
Ster advertentie