Films, Series & TV

Trailer van seizoen 4 van 'The Witcher' toont Liam Hemsworth als Geralt

foto: YouTube: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Trailer van seizoen 4 van 'The Witcher' toont Liam Hemsworth als Geralt

Netflix heeft eindelijk de eerste trailer uitgebracht van het vierde seizoen van The Witcher. In de korte trailer is Liam Hemsworth (The Hunger Games) voor het eerst te zien als Geralt of Rivia.

Geralt of Rivia

In de trailer is te zien hoe Geralt of Rivia met zijn paard in een bosachtige omgeving loopt. Tegen het einde van de trailer draait hij zich om wanneer hij het gegrom van een vreemd wezen hoort. Los van de nieuwe hoofdrolspeler bevat de eerste trailer van The Witcher geen nieuwe onthullingen. Zo is het nog onbekend wanneer het nieuwe seizoen gelanceerd wordt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Cast uitgebreid

Netflix maakte eerder bekend dat seizoen vier en vijf van The Witcher gelijktijdig worden opgenomen in Engeland. Verder wordt de cast uitgebreid met Laurence Fishburne (The Matrix) die de mysterieuze medicus Regis speelt. Sharlto Copley (Elysium) zal te zien zijn als de beruchte premiejager Leo Bonhart, James Purefoy (The Following) vertolkt de rol van Skellen, een hooggeplaatste spion en adviseur van keizer Emhyr, en Danny Woodburn (Watchmen) neemt de rol van de kleine Zoltan op zich.

Ster advertentie
Ster advertentie