Naar homepage
Films, Series & TV

Netflix introduceert dit jaar shuffle-functie

bron: Bogdan Glisik (Shutterstock)
  1. Newschevron right
  2. Netflix introduceert dit jaar shuffle-functie

Zit jij soms ook eindeloos lang te zoeken naar een leuke nieuwe film of serie op Netflix? Jep, iedereen kent die struggle waarschijnlijk wel. Daar moet binnenkort ein-de-lijk verandering in komen! Zo komt Netflix namelijk in de eerste helft van 20201 met de speciale shuffle-functie.

Op basis van eerder kijkgedrag

Je denkt nu waarschijnlijk: maar wat als ik alleen maar horrorfilms krijg aangeboden, terwijl ik dat helemaal niet wil? No worries, de shuffle-knop kiest namelijk automatisch een film of serie uit op basis van eerder kijkgedrag. Volgens operationeel directeur Greg Peters, is deze functie de ideale oplossing voor mensen die écht niet weten wat ze willen kijken. "Het is een geweldig mechanisme voor leden die zich in die situatie bevinden."

Testfase

Er is in het afgelopen jaar al getest met de shuffle-knop. Het zou dus zomaar zo kunnen zijn dat jij 'm al gespot hebt op jouw account. Vanaf dit jaar wordt de functie dus beschikbaar voor iedereen.

21 toffe films

Denk je dat deze functie jou niet gaat helpen? Let FunX help you out! Check de lijst met 21 toffe films die je voor dit jaar op je to watch-lijstje kunt zetten.

Ster advertentie
Ster advertentie