Films, Series & TV

Camila Cabello dit jaar te zien als Assepoester in nieuwe live-action film

foto: DFree / Shutterstock.comfoto: DFree / Shutterstock.com
  1. Newschevron right
  2. Camila Cabello dit jaar te zien als Assepoester in nieuwe live-action film

Niemand minder dan Camila Cabello schittert binnenkort als Assepoester in een nieuwe live-action film. Het filmdebuut van de zangeres verschijnt eind dit jaar op Amazon Prime. Dit nieuws maakte Deadline bekend.

Cast

Camila ken je natuurlijk van haar hits Señorita en Havana. Het is de eerste keer dat ze in een film speelt en ze heeft gelijk de hoofdrol te pakken. Ook Idina Menzel (Frozen), Billy Porter (Pose), Nick Galitzine (Handsome Devil), Minnie Driver (Good Will Hunting), Pierce Brosnan (Mamma Mia) en James Corden (Carpool Karaoke) hebben een rol te pakken. James Corden zal overigens ook de film produceren.

Muzikale kijk

"De film is een muzikaal gedreven nieuwe kijk op het traditionele verhaal. Assepoester is een ambitieuze jonge vrouw wiens dromen groter zijn dan de wereld toestaat. Met de hulp van haar Fab G (Billy Porter) verzamelt ze de moed om haar dromen waar te maken", is er te lezen in het rapport over de film.

Tweede Assepoester-film

Dit is de tweede Assepoester-film waar dit jaar aan wordt gewerkt. Eerder lieten de makers van Bridemaids weten dat ze bezig zijn met een nieuwe film voor Disney over het leven van de boze stiefzussen van Assepoester.

Ster advertentie
Ster advertentie