Films, Series & TV

Gabrielle Union bevestigt: er komt een 'Bring It On'-vervolg met originele cast

foto: Bring It On
  1. Newschevron right
  2. Gabrielle Union bevestigt: er komt een 'Bring It On'-vervolg met originele cast

Pak je pom-poms er maar alvast bij, want er komt een nieuwe Bring It On-film mét originele cast! Actrice Gabrielle Union bevestigt twintig jaar na de release van de film dat er een vervolg op het cheerleaderverhaal komt. Zelf speelt ze daar uiteraard in mee, net als oud-castleden Kirsten Dunst en Jesse Bradford. In The Late Late Show met James Corden zegt ze dat het "absoluut gaat gebeuren".

Geïnspireerd door Cheer

Gabrielle vertelt dat de cast na het zien van de realityserie Cheer op Netflix weer helemaal enthousiast is geworden. "Het bracht die hele liefde voor cheerleading weer terug en we willen zien waar deze mensen twintig jaar later zouden staan." In die serie waar Gabrielle naar verwijst, worden verschillende cheerleaders van het Amerikaanse topteam van het Navarro College gevolgd. Het geeft een intiem kijkje in de wereld van het professionele cheerleaden en laat de passie, opofferingen en emoties zien waar de tieners mee te maken krijgen.

Klassieker

De eerste Bring It On-film, met Gabrielle en Kirsten als concurrerende cheer captains, kwam uit in 2000 en groeide uit tot een klassieker onder de 90's-kids. In de jaren erna verschenen er drie vervolgfilms, maar in tegenstelling tot het vervolg dat nu is aangekondigd, hadden die een andere cast en een nieuwe verhaallijn. In de nieuwe film zal het verhaal van de Toros en Clovers eindelijk weer worden opgepakt. Waar of wanneer de nieuwe film uit zal komen, is nog onbekend.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie