Films, Series & TV

Netflix-horrorserie krijgt (nog enger?) vervolg: 'The Haunting of Bly Manor'

foto: YouTube: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Netflix-horrorserie krijgt (nog enger?) vervolg: 'The Haunting of Bly Manor'

Netflix heeft veel horrorfans blij gemaakt, want binnenkort verschijnt het vervolg van de populaire serie The Haunting of Hill House online. De nieuwe serie heet The Haunting of Bly Manor en zoals de titel al doet vermoeden, gaat het hier opnieuw om een spooky oud huis. De eerste trailer laat zien dat daar behoorlijk wat enge bewoners aanwezig zijn...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ander verhaal, bekende personages

The Haunting of Bly Manor vertelt een nieuw verhaal, maar bevat wel personages uit de vorige serie. Zo keren actrices Victoria Pedretti en Kate Siegel terug, net als Henry Thomas en Oliver Jackson-Cohen. Het verhaal speelt zich af in het Engeland van de negentiende eeuw, waar een jonge nanny voor twee weeskinderen moet zorgen. Ze verhuist daarvoor naar Bly Manor, waar van alles aan de hand blijkt te zijn. Zo is de oude au pair van de kinderen op een tragische manier overleden.

9 oktober

De negen afleveringen van het nieuwe seizoen zijn opnieuw geregisseerd door Mike Flanagan en het verhaal is losjes gebaseerd op het boek De Onschuldigen van Henry James. Je kunt The Haunting of Bly Manor vanaf 9 oktober op Netflix checken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie