Films, Series & TV

Syrische Hanin (17) steelt de show in eerste aflevering The Voice of Holland

foto: YouTube: The Voice of Holland
  1. Newschevron right
  2. Syrische Hanin (17) steelt de show in eerste aflevering The Voice of Holland

Hanin al Kadamani (17), die drie jaar geleden met haar familie uit Syrië vluchtte, liet vrijdagavond vier stoelen draaien tijdens de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van The Voice of Holland. Met haar verhaal en optreden was Hanin duidelijk de ster van de avond.

Drie jaar in Nederland

Hanin vluchtte drie jaar geleden met haar familie uit Syrië naar Nederland: "We moesten vluchten voor slechte mensen.” De familie is nog in afwachting van een verblijfsvergunning en wil niets liever dan blijven. Uit de interviews vooraf is niet op te maken dat Hanin hier pas drie jaar is en presentator Martijn Krabbé is zichtbaar verbaasd over haar beheersing van de taal. "Ik doe mijn best om het goed te spreken, ik heb het snel geleerd omdat ik hard gestudeerd heb", zegt de zangeres.

Optreden

Met haar optreden stal ze de show en al snel draaiden alle vier de stoelen voor haar om. Jurylid Waylon was in tranen en Ali B vroeg haar of ze ook een stukje in het Arabisch zou kunnen zingen. Toen blies Hanin de juryleden pas echt omver met een prachtige acapella.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie