Films, Series & TV

'Harry Potter'-cast komt samen voor reünie op Zweinstein

foto: YouTube: HBO Max
  1. Newschevron right
  2. 'Harry Potter'-cast komt samen voor reünie op Zweinstein

Voor fans van de Harry Potter-filmreeks komt er een bijzondere special aan. De castleden komen weer bij elkaar op Zweinstein voor een reünie om de 20ste verjaardag van de eerste Harry Potter-film te vieren. Op 1 januari verschijnt Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts op HBO Max.

Iedereen aanwezig

Hoofdrolspelers Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson zullen aanwezig zijn, net als onder anderen Helena Bonham Carter (Bellatrix van Detta/Lestrange), Robbie Coltrane (Hagrid) en Ralph Fiennes (Voldemort). Ook Chris Columbus, die twee van de acht films regisseerde, schuift aan.

HBO omschrijft de special als een "betoverend making-of-verhaal met geheel nieuwe diepte-interviews en cast-gesprekken, waarbij fans worden uitgenodigd op een magische first-person reis door een van de meest geliefde filmfranchises aller tijden".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Verjaardag

Het is ongeveer 20 jaar geleden dat de eerste Harry Potter-film, Harry Potter en de Steen der Wijzen, in première ging. Om dat te vieren, is de reünie in gang gezet. De eerste film betekende het begin van een van de succesvolste filmreeksen uit de geschiedenis. De in totaal acht films brachten wereldwijd 10 miljard dollar op. In Nederland kochten meer dan twaalf miljoen bezoekers een bioscoopkaartje.

Ster advertentie
Ster advertentie