Films, Series & TV

Dwayne 'The Rock' Johnson niet meer te zien in toekomstige Fast & Furious-films

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Dwayne 'The Rock' Johnson niet meer te zien in toekomstige Fast & Furious-films

Dwayne 'The Rock' Johnson speelde in de afgelopen films van de Fast & Furious-reeks het belangrijke personage Luke Hobbs. In de laatste film, F9: The Fast Saga, is hij echter de grote afwezige. En dat zal ook voor de komende delen zo blijven, bevestigt hij tegenover The Hollywood Reporter.

Ruzie met Vin Diesel

Johnson was in deel vijf tot en met acht van de filmreeks te zien. Ook was hij te zien als Luke Hobbs in de spin-off Hobbs & Shaw. Toen Johnson nog voor de saga samenwerkte met Vin Diesel kregen de twee ruzie met elkaar. Diesel beweerde vorige maand in Men's Health dat hij Johnson hard aanpakte om zo zijn beste acteerprestaties naar boven te halen. "Ik gaf hem vaak 'tough love'", zei Diesel. "Ik doe er alles aan om de beste acteerprestaties te krijgen in alles dat ik produceer."

Hard gelachen

In The Hollywood Reporter reageert Johnson nu op die woorden van Diesel. "Ik heb gelachen en daarna heb ik nog eens hard gelachen. Ik denk dat iedereen erom heeft gelachen. Daar houd ik het bij", laat hij weten. De kans dat Johnson te zien zal zijn in een nieuwe Fast & Furious-film is gelijk aan nul. "Ik wens hen alle geluk met 'Fast 9', 'Fast 10', 'Fast 11' en de rest van de 'Fast & Furious'-films die zij zullen maken zonder mij."

Vorige maand bevestigde Vin Diesel dat er na Fast 10 en Fast 11 een einde zal komen aan de filmreeks. Die zullen waarschijnlijk respectievelijk in 2023 en 2024 uitkomen.

Ster advertentie
Ster advertentie