Films, Series & TV

Bilal Wahib en Oussama Ahammoud te zien in VIPS-editie 'Hunted'

foto: FunXfoto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Bilal Wahib en Oussama Ahammoud te zien in VIPS-editie 'Hunted'

Hunted komt met een speciaal VIPS-seizoen waar bekende Nederlanders aan meedoen. De deelnemers van het zesde seizoen zijn bekendgemaakt en niemand minder dan Bilal Wahib en Oussama Ahammoud zullen meedoen aan het programma.

Andere kandidaten

Ook Actrices Birgit Schuurman en Fajah Lourens, presentatoren Dennis Weening en Klaas van Eerden doen mee aan het programma. Verder zal model Kim Feenstra en Irem Lourens, de dochter van Fajah, meedoen aan de speciale editie van de AVROTROS-hit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hunters

Het is de eerste keer dat BN'ers meedoen aan Hunted. In dit programma probeert een groep mensen, onderverdeeld in duo's, uit handen te blijven van professionele opsporingsdeskundigen. Het team 'hunters' bestaat uit voormalige rechercheurs, beveiligingsexperts, hackers en psychologen die alles inzetten om de deelnemers op te sporen.

Zeven dagen

In de vorige seizoenen van Hunted moesten twaalf kandidaten vijfhonderd uur proberen te verdwijnen. In het VIPS-seizoen moeten de BN'ers maar liefst zeven dagen weg zien te blijven. Wil je zien hoe de nieuwe, bekende deelnemers het gaan doen? Hunted VIPS is vanaf maandag 25 januari op NPO3 te zien.

Ster advertentie
Ster advertentie