Films, Series & TV

Bloeddorstige Winnie the Pooh keert terug in 'Winnie the Pooh: Blood & Honey 2'

foto: YouTube: Rotten Tomatoes Trailers
  1. Newschevron right
  2. Bloeddorstige Winnie the Pooh keert terug in 'Winnie the Pooh: Blood & Honey 2'

Wie dacht dat de terreur van de moordlustige Winnie the Pooh achter de rug was, heeft het goed mis. Na het succesvolle Winnie the Pooh: Blood & Honey keert de eens zo lieve knuffelbeer terug in het vervolg: Blood & Honey 2.

Rooftocht gaat verder

In Winnie the Pooh: Blood & Honey zagen we een Winnie the Pooh die compleet verslagen is door het feit dat zijn goede vriend Christopher Robin hem alleen achterliet in het bos. Dit resulteerde in een verwilderde Winnie die alleen nog maar een sterke drang heeft om alles en iedereen af te slachten. In Winnie the Pooh: Blood & Honey 2 vervolgt Winnie the Pooh zijn rooftocht nadat Christopher het bestaan van de bloeddorstige beer wereldkundig maakt. Winnie is daar blijkbaar niet van gediend en besluit samen met zijn trouwe handlangers Knorretje, Uil en Tijgertje de strijd naar het plaatsje Ashdown te brengen. In de trailer is te zien dat het woeste viertal dood en verderf zaait in hun poging om voor eens en voor altijd af te rekenen met Christopher.

Fans van het eerste deel moeten nog wel even geduld hebben voor de release van Winnie the Pooh: Blood & Honey 2. Een releasedatum is namelijk nog onbekend. Tot de lanceringsdatum er is, kun je hieronder genieten (?) van de verontrustende eerste beelden van de aankomende film.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Publiek domein

Winnie the Pooh werd ooit bedacht door de Britse schrijver A.A. Milne, die in 1926 het allereerste boek over de knuffelbeer uitbracht. In 1961 besloot Disney uiteindelijk om rechten van Winnie the Pooh te kopen. Sinds 1 januari 2022 is Winnie the Pooh echter onder het publieke domein komen te vallen, wat inhoudt dat iedereen de originele versies van Winnie the Pooh mag gebruiken en bewerken naar eigen wens voor creatief werk, zoals films en musicals.

Ster advertentie
Ster advertentie