Films, Series & TV

Mickey Mouse is moordlustige schurk in nieuwe horrorfilm: 'Mickey's Mouse Trap'

foto: Twitter - @DiscussingFilm
  1. Newschevron right
  2. Mickey Mouse is moordlustige schurk in nieuwe horrorfilm: 'Mickey's Mouse Trap'

Een angstaanjagende Mickey Mouse die mensen vermoordt? Dat lijkt je misschien lastig voor te stellen door zijn vriendelijke uitstraling, maar niet voor regisseur Jamie Bailey. Hij laat de Disney-muis namelijk de hoofdrol spelen in zijn aankomende horrorfilm: Mickey’s Mouse trap.

Trailer

Jamie Bailey vond het hoog tijd om de schattige muis om te vormen tot een slechterik. Deze transformatie is duidelijk zichtbaar in de teaser. In de vandaag vrijgegeven trailer zien we een vriendengroep die zich vermaakt in een gamehal ter ere van de 21e verjaardag van hun vriendin. De avond neemt echter een sinistere wending wanneer een moordenaar met een Mickey Mouse-masker opduikt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Copyright vervallen

De mogelijkheid om deze film nu te produceren is te danken aan het verlopen van het auteursrecht op de debuutvideo van de iconische muis, genaamd Steamboat Willie (1928). Op 1 januari is het auteursrecht in de Verenigde Staten vervallen, wat betekent dat iedereen nu vrij is om creaties te maken die gebaseerd zijn op die versies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Releasedatum

Na de aankondiging van de horrorfilm Winnie the Pooh: Blood and Honey, waarin Winnie the Pooh is getransformeerd tot een moordlustige psychopaat, zijn fans ook reuze benieuwd naar hoe Mickey zijn nieuwe rol als moordenaar zal invullen. De releasedatum van de film blijft nog een mysterie, maar de exacte datum wordt wel ergens in maart verwacht.

Ster advertentie
Ster advertentie