Films, Series & TV

Mo Bicep dropt documentaire 'Mo Bicep Gaat Droog 3.0'

foto: YouTube Mobicepfoto: YouTube Mobicep
  1. Newschevron right
  2. Mo Bicep dropt documentaire 'Mo Bicep Gaat Droog 3.0'

Nog op zoek naar iets om vanavond te kijken? Check dan de nieuwe documentaire van Mo Bicep. In Mo Bicep Gaat Droog 3.0 zie je hoe hij de challenge aanging om zichzelf in drie maanden tijd compleet droog te trainen

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Stok achter de deur

Mo Bicep maakte al eerder documentaires waarin hij hetzelfde deed. Het was niet zijn bedoeling om een derde documentaire te maken, maar de vrolijke fitnessmotivator en -inspirator zag het als een goede stok achter de deur om af te vallen. Sinds zijn laatste documentaire was hij aangekomen en hij wilde graag weer wat beter in zijn vel zitten.

Tips

Mo Bicep is enorm succesvol. Hij heeft een eigen bedrijf met eiwitshakes, een eigen supplementenlijn waar Badr Hari ambassadeur van is én hij heeft zijn eigen kipfilet in de Jumbo liggen. In Mo Bicep Gaat Droog 3.0 geeft hij tips over voeding, sporten, afvallen en motivatie. Mo's strijd om fitter te worden, ging overigens niet zonder slag of stoot. Tijdens een van de eerste dagen trainen, ging hij namelijk door zijn rug.

Trainen met Boef

In de documentaire zie je ook een aantal bekende gezichten voorbij komen. Zo komt onder anderen Mo's vriend Dave Roelvink aan het woord en traint hij samen met Boef en Josylvio.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie