Films, Series & TV

Temptation-verleider naar huis gestuurd na 'onacceptabele situatie'

foto: RTL
  1. Newschevron right
  2. Temptation-verleider naar huis gestuurd na 'onacceptabele situatie'

Meestal begint de sensatie rondom Temptation Island zodra de afleveringen te zien zijn, maar dit keer is er voor het uitzenden van het nieuwe seizoen al van alles aan de hand. Zo zou er een verleider naar huis zijn gestuurd, omdat hij in zijn vrije tijd op het strand drugs heeft gekocht.

'Onacceptabele situatie'

De afgelopen weken ging de roddel over de weggestuurde verleider rond op verschillende juicekanalen op Instagram. Een producer van Temptation Island heeft nu tegen RTL Boulevard laten weten dat er een onacceptabele situatie is ontstaan die "niet in lijn is met de regels en afspraken die vooraf zijn gemaakt met alle kandidaten".

Er is volgens de producer een kandidaat naar huis gestuurd die nog niet in het programma zat. "We willen met klem benadrukken dat het niet om Hans gaat, die op een juicechannel in verband is gebracht met de situatie." Of het kopen van drugs daadwerkelijk de aanleiding was, is niet bevestigd.

Nieuw seizoen

Het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave speelt zich dit keer af op de Dominicaanse Republiek en wordt gepresenteerd door Monica Geuze en Kaj Gorgels. De opnames zijn net afgerond. Wanneer de afleveringen bij Videoland te zien zullen zijn, is nog niet bekend.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie