Films, Series & TV

Veel lachende leerlingen en good vibes bij 'Dream School: De Reünie"

  1. Newschevron right
  2. Veel lachende leerlingen en good vibes bij 'Dream School: De Reünie"

De leerlingen en docenten van het afgelopen seizoen van Dream School zijn nog een keer bij elkaar gekomen tijdens een gezellige reünie. Natuurlijk waren ook Lucia Rijker en Erik van 't Zelfde daarbij aanwezig. Samen maakten ze een kerstdiner, speelden ze de speciale Dream School-quiz en vertelden ze tijdens het diner welke levenslessen ze tijdens het programma geleerd hebben.

Video niet beschikbaar

School

In Dream School: De Reünie was te zien hoe het nu met alle leerlingen gaat. Bijna iedereen zegt beter in zijn vel te zitten. Het grootste gedeelte heeft zich ingeschreven voor een opleiding of gaat inmiddels weer naar school. Zo is Tim bezig met een mbo-opleiding Planner Wegtransport, volgt Cheyenne de opleiding Detailhandel en doet Whitney een opleiding in de gezondheidszorg.

Ook Chess zit weer met haar neus in de schoolboeken. Zij heeft een bijzondere baan voor ogen, ze wil namelijk Eriks baan als schoolrector overnemen: "Ik wil het onderwijs in, omdat ik een onderscheid wil maken. Ik ga dan terug naar de plek met kinderen die zijn zoals ik. Dat zal moeilijk worden, want ik weet hoe moeilijk ik ben en was, maar ik zie het als een uitdaging."

Positiviteit

Ander goed nieuws is dat Bram eindelijk onderdak heeft gevonden. Hij is niet langer dakloos en is helemaal uit zijn slachtofferrol gekropen. "Ik ben veel blijer dan toen", vertelt hij. Ook Joëlle zegt positiever in het leven te staan. Ze voetbalt weer, werkt als beveiliger en hoopt op een baan in een sportwinkel. En dan hebben we nog Eljereau, de positieve jongen die altijd vrolijk leek. Met hem gaat het ook heel goed. Hij wil binnenkort zijn eigen kapperszaak openen en heeft daarvoor al investeerders gevonden. "Ik kan nu... hoe zeg je dat ook alweer? Ja, met een leuke blik naar de toekomst kijken."

Les

Iemand die ook veel van Dream School geleerd zegt te hebben, is - verrassend genoeg - Wilfred Genee. "Ik heb een kant van mezelf leren kennen die ik altijd zo angstvallig probeerde te verstoppen." De presentator wil de groep bedanken voor het feit dat hij zichzelf heeft leren openstellen. "Ik heb mezelf volledig laten zien en dat heeft ertoe geleid dat mensen zeggen: 'Wilfred heeft ook een aardige kant!'.''

Nieuw seizoen

Goed nieuws voor alle Dream School-fans. Ondanks de kritiek die het programma het afgelopen seizoen heeft gekregen, komt er weer een nieuw seizoen aan! Het vierde seizoen van Dream School begint in maart.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie