Films, Series & TV

Jason Momoa krijgt grote rol in 'Minecraft'-verfilming

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Jason Momoa krijgt grote rol in 'Minecraft'-verfilming

Jason Momoa, bekend van Aquaman, Dune en Game of Thrones, heeft een grote rol te pakken in de gameverfilming van Minecraft. Dat meldt The Hollywood Reporter.

Populaire game

De website meldt dat Momoa in de laatste fase zou zijn van de onderhandelingen omtrent zijn rol in de Minecraft-verfilming, die geregisseerd wordt door Jared Hess (Napoleon Dynamite en Masterminds). Filmuitgever Warner Bros werkt al jaren aan de verfilming van de populaire game, maar de productie ervan kwam maar niet van de grond, nadat verschillende regisseurs afstand namen van het project.

Vooralsnog is alleen bekend dat de film over een groep avonturiers gaat die de Overworld, de blokkerige Minecraft-wereld, moeten zien te redden van de kwaadaardige Ender Dragon.

Fast 10

In januari werd bekend dat Momoa ook een grote rol krijgt in de Fast & Furious-franchise. Waarschijnlijk is de acteur binnengehaald om het vertrek van Dwayne 'The Rock' Johnson op te vangen, die na een ruzie met Vin Diesel is vertrokken. Momoa gaat mogelijk een schurk spelen in de aankomende Fast & Furious 10.

Ster advertentie
Ster advertentie