Games & gadgets

Rockstar Games lanceert morgen abonnementsdienst voor 'GTA Online'

foto: Rockstar Games
  1. Newschevron right
  2. Rockstar Games lanceert morgen abonnementsdienst voor 'GTA Online'

Gamers kunnen sinds 15 maart genieten van de Xbox Series X/S- en PlayStation 5-versie van GTA 5. Dat is echter niet het enige wat ontwikkelaar Rockstar Games in petto heeft voor fans van de game. Morgen lanceert de ontwikkelaar namelijk een gloednieuwe abonnementsdienst voor GTA Online genaamd GTA+.

GTA+

Sinds de release van de meest recente versie van GTA 5 hoeven spelers niet meer de volledige game te kopen om GTA Online te kunnen spelen, aangezien de multiplayermodus nu ook als standalonetitel is uitgebracht. Nu krijgen spelers ook de mogelijkheid om hun ervaring uit te breiden met GTA+.

Spelers die lid worden van de abonnementsservice krijgen onder andere 500.000 in-game dollars per maand, speciale voertuigupgrades, exclusieve in-game kortingen, diverse gameplayupdates en meer. Daarnaast is het abonnement maandelijks opzegbaar.

Nog altijd populair

GTA Online is nog altijd immens populair en is een van de redenen waarom GTA 5 ruim 160 miljoen keer verkocht is. Ondanks dat de game in 2013 uitkwam, werd de multiplayer in 2021 door meer mensen gespeeld dan in voorgaande jaren.

Ster advertentie
Ster advertentie