Games & gadgets

Gerucht: Eerste trailer 'GTA 6' wordt later dit jaar uitgebracht

foto: Rockstar
  1. Newschevron right
  2. Gerucht: Eerste trailer 'GTA 6' wordt later dit jaar uitgebracht

Het was natuurlijk te verwachten dat de geruchtenmolen rondom GTA 6 weer op gang zou komen en inmiddels doet het eerste grote gerucht al de ronde. Volgens een insider, Tez2, gaan we namelijk dit jaar een trailer zien van de langverwachte game.

Trailer in het najaar?

Tez2 wordt onder GTA-spelers als zeer betrouwbaar gezien en heeft in het verleden meerdere geruchten rondom de populaire game naar buiten gebracht die achteraf bleken te kloppen. Volgens hem zou het om een trailer gaan waarin in-game beelden worden getoond, net als in de eerste officiƫle trailer van GTA 5. Het is nog niet bekend wanneer fans een trailer kunnen verwachten, maar Rockstar Games onthult nieuwe games normaliter in het najaar.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ontwikkeling is in volle gang

Rockstar Games maakte iets meer dan een week geleden middels een tweet bekend dat de ontwikkeling van GTA 6 in volle gang is. "Velen van jullie hebben gevraagd naar een nieuw deel in de Grand Theft Auto-serie. Bij elk nieuw project is het altijd ons doel om aanzienlijk te verbeteren ten opzichte van wat we eerder hebben afgeleverd. We zijn blij te kunnen bevestigen dat de ontwikkeling van het volgende deel in de serie in volle gang is", aldus de ontwikkelaar. Verder liet Rockstar weten dat ze ernaar uit kijken om meer bekend te maken over het nieuwe deel in de reeks zodra ze daar klaar voor zijn.

GTA 5 is bijna 9 jaar oud

Terwijl fans ongeduldig wachten op het volgende deel in de serie, verkoopt GTA 5 nog steeds als warme broodjes. Van dat spel zijn inmiddels ruim 160 miljoen exemplaren over de (digitale) toonbank gegaan. Uiteraard zullen deze verkoopcijfers alleen maar toenemen, aangezien er volgende maand wederom een opgepoetste versie verschijnt van de game, ditmaal voor de PlayStation 5 en de Xbox Series S en X.

Ster advertentie
Ster advertentie