Games & gadgets

Rockstar Games bevestigt dat GTA 6 in ontwikkeling is

  1. Newschevron right
  2. Rockstar Games bevestigt dat GTA 6 in ontwikkeling is

Na lang en ongeduldig wachten is er eindelijk iets van nieuws voor GTA-fans. Rockstar Games, het bedrijf achter de iconische Grand Theft Auto-games, heeft bevestigd dat GTA 6 in ontwikkeling is.

'In volle gang'

Dat liet Rockstar weten via een simpele tweet op vrijdagavond. "Velen van jullie hebben gevraagd naar een nieuw deel in de Grand Theft Auto-serie", klinkt het in de tweet. "Bij elk nieuw project is het altijd ons doel om aanzienlijk te verbeteren ten opzichte van wat we eerder hebben afgeleverd. We zijn blij te kunnen bevestigen dat de ontwikkeling van het volgende deel in de serie in volle gang is."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ongeduldige fans

De geruchten rondom een nieuwe GTA-game stammen al uit 2015. Toen zou er al gewerkt worden aan GTA 6 onder de noemer 'Project Ludendorff'. Inmiddels is dat zes jaar geleden en behalve een paar geruchten is er heel weinig nieuws over een nieuwe game naar buiten gekomen. Hardcore-fans van de populaire reeks werden steeds ongeduldiger en wellicht is dat de reden dat Rockstar zich genoodzaakt voelde om nu in ieder geval iets te melden.

Ster advertentie
Ster advertentie