Games & gadgets

Dr. Dre heeft hulp nodig in nieuw GTA Online-verhaal 'The Contract'

foto: Rockstar Games
  1. Newschevron right
  2. Dr. Dre heeft hulp nodig in nieuw GTA Online-verhaal 'The Contract'

Rockstar Games, het bedrijf achter de Grand Theft Auto-games, heeft aangekondigd dat Dr. Dre een rol heeft in het nieuwe GTA Online-verhaal The Contract. De uitbreiding is vanaf 15 december te spelen.

Rich people problems

In The Contract keert Franklin terug, een van de hoofdrolspelers van GTA V. Ook zullen andere bekende gezichten, zoals Lamar Davis en de hond Chop, te zien zijn. Franklin heeft inmiddels een eigen agency opgericht, waarmee hij rijke mensen en bekendheden helpt met het oplossen van hun problemen. Om naam te maken, weet Franklin dat hij twee dingen nodig heeft: een betrouwbare partner, oftewel degene die het spel speelt, én een belangrijke klant.

Nieuwe muziek op verloren smartphone

Via-via komt Franklin uiteindelijk in contact met Dr. Dre, die een groot probleem heeft. De smartphone van de legendarische producer is namelijk kwijt en in de verkeerde handen terechtgekomen. Op de smartphone staat nieuwe, nog onuitgebrachte muziek van Dr. Dre, die niet mag uitlekken. Aan Franklin en zijn crew de taak om dat probleem te fixen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Anderson .Paak

Het is niet de eerste keer dat Dr. Dre te zien is in GTA Online. Eind vorig jaar verscheen hij namelijk al als verrassing in de zogeheten Cayo Perico Heist. In de nieuwe The Contract-uitbreiding is Dr. Dre overigens niet de enige bekendheid die te zien zal zijn. Zo is in de trailer te zien dat ook Anderson .Paak een rol heeft.

Ster advertentie
Ster advertentie