Films, Series & TV

Aantal abonnees Videoland flink gestegen dankzij 'Mocro Maffia'

foto: YouTube: Videoland
  1. Newschevron right
  2. Aantal abonnees Videoland flink gestegen dankzij 'Mocro Maffia'

Videoland heeft het aantal abonnees in het afgelopen jaar flink zien stijgen. Volgens RTL hebben zij dat voor een groot gedeelte te danken aan het succes van Mocro Maffia.

Mocro Maffia en Temptation

Uit de gepubliceerde jaarcijfers van RTL blijkt dat het aantal abonnees in 2020 flink is gestegen. In 2019 waren het er nog 653.000, inmiddels zijn dat er 903.000; een toename van 38,3 procent. Volgens RTL is de groei vooral te danken aan Mocro Maffia. Het tweede seizoen van de populaire Nederlandse misdaadserie kwam vorig jaar uit en is exclusief te zien op Videoland. Daarnaast dankt RTL de stijging aan Temptation Island, ook exclusief op Videoland te bekijken.

Vierde seizoen bevestigd

Inmiddels wordt het derde seizoen van Mocro Maffia op Videoland weer volop bekeken en het vierde seizoen is al bevestigd. Achmed Akkabi zei in de talkshow Humberto dat dit nieuwe seizoen opnieuw zal worden ingeleid met een miniserie, net als de miniserie #Komtgoed voor seizoen drie, dat hoge kijkcijfers scoorde. "Er is ook een idee om dat weer te gaan doen volgend seizoen. Alleen in een iets andere vorm. Ik heb wel een idee voor een spin-off die toch wel een overtreffende trap is'', aldus Akkabi.

Ster advertentie
Ster advertentie