Films, Series & TV

Check hier de eerste beelden van '3Doc: De vlucht van Ronnie'

foto: 3Doc
  1. Newschevron right
  2. Check hier de eerste beelden van '3Doc: De vlucht van Ronnie'

Het leven van Ronnie Flex was in 2019 bepaald niet rustig te noemen. De artiest behaalde grote muzikale successen, werd vader en worstelde tegelijkertijd met depressies en een drank- en drugsprobleem. Deze ups en downs zijn allemaal terug te zien in 3Doc: De Vlucht Van Ronnie, de VPRO-documentaire die overmorgen in première gaat.

Vader

Op de eerste beelden is al te zien dat de geboorte van Nori een enorme invloed op Ronnie heeft gehad. "Voor het eerst van mijn leven dacht ik eigenlijk van al die Ronnie Flex-shit en al die inspanningen en al die moeite, het boeit me allemaal niet zoveel", hoor je de kersverse vader zeggen in de trailer van de docu. Hij moet zijn artiestenleven nu zien te combineren met het vaderschap.

Docu

3Doc: De Vlucht Van Ronnie is een vervolg op de VPRO-documentaire Alleen Met Iedereen uit 2017, waarin Ronnie Flex gevolgd werd terwijl hij aan zijn tweede album werkte. De 3Doc is zaterdag om 22:05 uur te zien op NPO 3. Vanaf vrijdag 13 maart staat het ook op het NPO 3 Youtube-kanaal.

Ster advertentie
Ster advertentie