Music

Tabitha en Ronnie Flex zijn herenigd op nieuwe tune 'Zeldzaam'

foto: YouTube: Neof Music Group
  1. Newschevron right
  2. Tabitha en Ronnie Flex zijn herenigd op nieuwe tune 'Zeldzaam'

Dat Ronnie Flex en Tabitha een gouden combinatie zijn, weet je natuurlijk al sinds de zomer van 2017. Toen hoorde je Tabitha namelijk op Ronnie's track Is Dit Over. Het duo is nu opnieuw samen te horen op Tabitha's nieuwe catchy lovesong Zeldzaam.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Album van Tabitha

Zeldzaam komt terecht op Tabitha's nieuwe album dat je later dit jaar kunt verwachten. Vorig jaar vertelde ze daarover tegen Fernando dat het een soort Gevonden in Verdwalen 2.0 wordt, oftewel een nieuwe versie van haar debuutalbum. Daar komen diepzinnige tracks op, maar ook partytunes zoals Work It en Suave. Die nummers kan je binnenkort ook live horen, want in april en mei gaat Tabitha op clubtour door Nederland.

Album van Ronnie

Ook van Ronnie komt er binnenkort een album aan. Dat project zou hij eigenlijk op 1 januari al uitbrengen, maar omdat de perfectionistische rapper nog niet helemaal tevreden was, stelde hij het uit. Gelukkig maakte hij zijn fans eerder al wel blij met de tracks Heimwee, Givenchy Bag, Tot We Vallen met broertje ADF Samski en Doe Je Juist met Priceless. Begin deze maand liet hij bij De Wereld Draait Door ook nog live het nummer Wacht horen samen met de Deuxperience.

Docu en concert

Naast een nieuw album komt er binnenkort ook een nieuwe docu van Ronnie Flex uit. In 3Doc: De Vlucht van Ronnie Flex zal te zien zijn hoe zijn leven de afgelopen tijd flink is veranderd. Zo won hij de Popprijs en werd hij vader van dochtertje Nori, maar worstelde hij ook met een drank- en drugsprobleem. Dat is nog niet alles, want er staat ook een groot concert op de planning. Op 15 mei staat Ronnie namelijk samen met Deuxperience in AFAS Live in Amsterdam.

Ster advertentie
Ster advertentie