Films, Series & TV

'Try Before You Die' komt terug met o.a. Qucee en Nesim

foto: Instagram @onnedi
  1. Newschevron right
  2. 'Try Before You Die' komt terug met o.a. Qucee en Nesim

Herinner je je Try Before You Die nog? In dat programma, dat werd uitgezonden van 2005 tot 2011, probeerden presentatoren allerlei gewaagde dingen uit die je voor je dood gedaan zou moeten hebben. Na tien jaar keert het programma terug met nieuwe daredevils, onder wie YouTube-duo Qucee en Nesim.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Stuntvliegen en levend begraven worden

Het nieuwe Try Before You Die-team bestaat verder uit Jurre Geluk, Dionne Slagter, Quinty Misiedjan, Stephanie van Eer, Tim Senders, Jamaal Hussein en Fenna Ramos. Zij gaan de strijd met elkaar én zichzelf aan tijdens het uitvoeren van spannende challenges, zoals stuntvliegen, vuurspuwen en off-road racen. Er lijkt zelfs iemand levens begraven te worden...

Eerdere seizoenen

In de eerdere seizoenen voerden onder anderen Katja Schuurman, Valerio Zeno, Dennis Storm, Sophie Hilbrand, Geraldine Kemper, Filemon Wesselink, Yolanthe Cabau van Kasbergen en Ruben Nicolai de gekste opdrachten uit. Nicolette Kluijver hield daar nog een aangifte aan over toen ze voor een aflevering aan de noodrem van een rijdende trein trok.

Try Before You Die is vanaf 30 augustus om 15:00 uur te zien op het YouTube-kanaal van NPO ZAPP en vanaf 4 september om 18:15 uur bij BNNVARA op NPO Zapp.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie