Films, Series & TV

Deze man wordt de nieuwe 'Bachelor' op Videoland

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Deze man wordt de nieuwe 'Bachelor' op Videoland

Tony Junior is nog maar net vertrokken en de volgende vrijgezelle man staat alweer klaar om De Bachelor te worden. Dit keer is het Thomas van der Vlugt die het liefdesavontuur op Videoland aangaat.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Stuk TV

De 29-jarige Thomas is onderdeel van het succesvolle Stuk TV op YouTube. Er ging al een tijdje rond dat hij Tony zou overnemen als De Bachelor en nu is dat nieuws officieel bevestigd.

Zie jij Thomas wel zitten? Aanmelden als vrijgezel kan nu op de website van Videoland. Naar welke 'romantische bestemming' je vliegt om hem beter te leren kennen, is nog niet bekend.

'Superspannend'

Op Instagram laat Thomas weten veel zin te hebben in het avontuur. "Ik heb er wel even goed over na moeten denken of ik de Bachelor wilde worden, maar het lijkt mij supermooi om iemand te vinden die samen met mij op avontuur wilt. Superspannend, can't wait to fall in love."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tony Junior

Het vorige seizoen van De Bachelor speelde zich af in Kroatiƫ en kwam twee weken geleden aan een einde. In de laatste aflevering was te zien hoe Tony uit alle twintig vrijgezelle dames uiteindelijk voor Julia koos. Inmiddels is duidelijk geworden dat de twee niet meer samen zijn. Bij FunX in de studio liet Tony na de opnames nog het een en ander los over zijn ervaringen achter de schermen. "Soms denk ik: shit, misschien had ik dingen wel anders kunnen doen."

Eerder ging ook Gaby Blaaser op zoek naar de liefde in het datingprogramma, dat in 2013 voor het eerst een Nederlandse versie kreeg. Oorspronkelijk komt het format uit Amerika (The Bachelor/The Bachelorette).

Ster advertentie
Ster advertentie